「加工処理方法が異なる紫花豆の抗酸化活性の比較」の関連論文
-
真空含侵法により製造した蒸し大豆の抗酸化活性
-
シーベリー果汁に搾汁残渣抽出液を添加すると 酸化剤による酸化を抑制する
-
Study on mitigation of heavy metal accumulation in rice with fermented botanical waste-based amendment
-
バイオマス流動接触分解反応における粘土触媒の活性因子の検討
-
オクラトキシンAの市販ラーメン汚染調査とそのリスク評価
-
〈Original Paper〉Storage quality of fresh-cut cabbage and lettuce processed in a commercial produce plant and stored at various temperatures
-
Utilization of Untapped Wood Materials in Combination with Biochar for Economic Profitability and Sustainable Agriculture
-
市販牛乳および中国と日本市販粉ミルクのアフラトキシンM₁汚染の汚染調査
-
糖によるタンパク質の構造及び水和の安定化作用の分子機構の解明
-
耐水性台木を用いたキウイフルーツの湛水式水耕栽培の試み
-
Defluidization of silica sand or clay particle beds by palm empty fruit bunch(EFB) ashes addition in bubbling fluidized bed(BFB)process.
-
インドネシア産カカオ豆とチョコレートのオクラトキシンAとBの汚染調査
-
Postharvest quality management of cut Ranunculus hybrid ‘Yukitemari’ flowers
-
The Synthesis of Phosphonic Acid-Functionalized Polymeric Spherical Particles by Heterogeneous Polymerization Method and Their Adsorption Properties of Metal Ions
-
〈Original Paper〉豆乳発酵性乳酸菌の分離とその機能性評価
-
コーヒー分析時のオクラトキシンAに関連する不明ピーク(OTA‐X)の毒性評価
-
Self-Assembly and Liquid-Liquid Phase Separation of Lysine Derivatives in Solution
-
プラント高度管理のための連続モニタリング手法に関する研究
-
シーベリー果汁やシーベリー酢は 運動後の肝臓グリコーゲン量の貯蔵回復に影響を及ぼす
-
〈Original Paper〉カットキャベツの微生物増殖予測モデルの開発
-
Study on glyceraldehyde content and its novel reactants on collagen in the body