「食品中のアクリルアミド迅速定量法の開発と低減化に向けた減少機構の解析」の関連論文
-
LC-MS/MSによる畜産物中のβ2作動薬分析法開発と流通食品における残留実態
-
A preliminary study of rapid-fire high-throughput metabolite analysis using nano-flow injection/Q-TOFMS
-
食品中の環境汚染有機化学物質の一斉分析のための高効率前処理法の構築に関する研究
-
A highly sensitive quantification method for 12 plant toxins in human serum using liquid chromatography tandem mass spectrometry with a quick solid-phase extraction technique
-
法科学的応用を指向した高極性低分子化合物の高感度分析法の開発
-
A simple method for the determination of glyphosate, glufosinate and their metabolites in biological specimen by liquid chromatography/tandem mass spectrometry (LC/MS/MS): An application for forensic toxicology
-
大建中湯におけるGC-MS/MSを用いた残留農薬分析法の開発およびバリデーション
-
性機能改善を目的とした健康食品中のタダラフィル及びその類似体検出法の開発
-
Characterization of Citrus natsudaidai peel and its application as a natural food additive
-
Studies on the development of analytical methods for quantification of mycotoxins in feed and pet foods
-
高選択的三次元HPLC分析法の開発と慢性腎臓病における血中キラルアミノ酸の網羅的含量解析
-
核酸医薬品の品質管理を志向したイオンモビリティーマススペクトロメトリーの有用性の評価
-
Study on the Quality Evaluation of Frozen Durian
-
キラルアミノ酸の二次元LC-MS/MS精密定量法開発とD-アミノ酸酸化酵素欠損および腎機能低下による内在性含量変化
-
Analysis of Polyunsaturated Fatty Acids by Electrospray Ionization Mass Spectrometry
-
ライフサイエンスを指向した植物エキスライブラリーの構築とその活用についての研究
-
飛行時間型二次イオン質量分析による高分子有機材料分析手法の開発と基礎検討
-
シングルセルメタボロミクスに資する液体クロマトグラフィー質量分析基盤技術の開発
-
Bacillus cereusが産生する嘔吐型毒素に関する生物有機化学的研究
-
Biochemical characterization of phenolic and agrochemical compounds-degrading capacity of Bacillus licheniformis strain TAB7
-
蛍光特性および散乱特性に基づく大豆の品質と豆腐の凝固特性の評価
-
ビールのタマネギ様オフフレーバーの原因成分とその生成機構に関する研究
-
Studies on Aerosol Chemical Compositions and Mixing States with Black Carbon
-
米粉食品開発に資する米粉及び米粉スポンジの構造物性相関とその応用
-
Simple and rapid method for determination of abemaciclib in human serum using supported liquid extraction pretreatment and LC-MS/MS analysis
-
Studies on Acacia mangium Polyol and its Applications as Polyurethane Products
-
野菜の品質向上を目的とした発光ダイオードとプラズマ照射水を用いた新規技術の開発に関する研究
-
簡易型血液分析装置に応用可能な電気化学センサープラットフォームの開発/血中脂質センサー、血中アミノ酸センサー
-
即席麺に関する食品科学および栄養学的研究
-
清酒オリゴ糖に関する研究
-
動水圧処理した食品が生体調節機能に及ぼす影響
-
インド産スパイスを利用したアルツハイマー型認知症予防に関する研究
-
Effect of high hydrostatic pressure on the quality of green tea leaves
-
顎下腺舌下腺純唾液に含有される代謝物の包括的探索
-
Nondestructive detection of decay in green vegetables stored at different temperatures using chlorophyll fluorescence imaging
-
Rapid quantification of extracellular neurotransmitters in mouse brain by PESI/MS/MS and longitudinal data analysis using the R and Stan-based Bayesian state-space model
-
農地および農作物における放射性物質の新規計測技術および吸収特性評価法の開発
-
Screening of food-related microorganisms for tomatinase activity and its application in tomatidine production
-
含窒素複素環を化学構造に含む医薬品の合成法の改良と光分解挙動、及び光分解物の変異原性評価
-
1細胞ショットガンプロテオミクスに資する試料調製法の開発
-
チューブ・フロー・フラクショネーターを用いたパルプスラリーの新規分析法の開発
-
チーズ中における熟成促進乳酸菌 Lacticaseibacillus paracasei EG9株の遺伝子発現プロファイル解析
-
RECiQ : A Rapid and Easy Method for Determining Cyanide Intoxication by Cyanide and 2-Aminothiazoline-4-carboxylic Acid Quantification in the Human Blood Using Probe Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry
-
ギ酸デヒドロゲナーゼを用いた新規人工炭酸固定系
-
凍結食品内に形成される氷結晶の新規計測法に基づく凍結保存条件の最適化に関する研究
-
バイオを含む次世代医薬品製造の環境管理に役立つ新微生物迅速検出法の開発と事業化
-
UVC照射による抗体医薬品のヒスチジン残基の光酸化
-
飲料の選択的カフェイン吸着技術に関する研究 : 吸着剤による飲料中のカフェイン除去と飲料品質の両立
-
イオン交換膜を活用したIPA中のシリカナノ微粒子の除去機構解明とその技術を応用した電子産業向け薬液フィルター事業の検討
-
Technological approaches for controlling foaming properties of food proteins toward on-site consumption